DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
1
4
4

De Verborgen Impact

Praten over duurzaamheid is in korte tijd mainstream geworden. Wat niet betekent dat het onderwerp voor mensen ook eenvoudiger is geworden. CO2 neutraal, klimaatneutraal, energieneutraal, wat bedoel je? Laat staan dat helder is wat je zelf kunt doen om duurzaam te leven, zonder direct ecorexia op te lopen.

Babette Porcelijn is industrieel ontwerper van huis uit en gegrepen door de onrustbarende impact die we hebben op de aarde. Een groot deel van die impact, zo betoogt ze, zien we niet omdat deze aan de andere kant van de wereld plaatsvindt. Met haar achtergrond als ingenieur, ontwerper en vormgever, heeft ze in het boek ‘De Verborgen Impact’ met inzichtelijke rekenmethoden en makkelijke grafieken onze impact beeldend neergezet.

Hoeveel planeten zijn er nodig voor onze manier van leven? Waar zit ‘m dat in? Waar op de wereld betalen ze de echte prijs voor wat we hier kopen? De Verborgen Impact is een werkboek. Tegen de tijd dat je het uit hebt, heb je waarschijnlijk al het nodige aan je dagelijkse gedrag veranderd. Omdat je snapt hoe het zit, wat je kunt doen, en het verdorie nog leuk blijkt ook.

Alles voor een ecopositief leven

Logo De Verborgen Impact De Verborgen Impact