DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
1
4
4

Boen Groen

Al die giftige stoffen en agressieve schoonmaakmiddelen, dat moet toch anders kunnen! Uit deze vraag ontstond Boen Groen. Dit schoonmaakbedrijf werkt volgens de visie dat schoon pas écht schoon is, wanneer het milieu niet wordt belast.

Boen Groen maakt alles perfect schoon, maar mét respect voor mens en natuur. Dat betekent dat ze alleen milieuvriendelijke reinigingsproducten en verpakkingen gebruiken. De medewerkers zijn zuinig met water, warmte en stroom tijdens het werk, een mindset die alleen al veel uitmaakt. Ze komen trouwens zo veel mogelijk met het openbaar vervoer of op de fiets naar hun werkplek!

Bij Boen Groen hebben medewerkers geen onrealistische werkdruk. Er worden alleen haalbare schoonmaakprogramma’s opgesteld. De medewerkers werken onder goede arbeidsvoorwaarden en worden gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen.

Boen Groen bestaat vanaf 2013. Het bedrijf is hard gegroeid. Dat betekende ook: meer personeel.  Boen Groen biedt werk aan vluchtelingen, mensen met een arbeidsbeperking en die uit de bijstand komen. Daarmee is het bedrijf duurzaam én sociaal. 

Boen Groen werkt in Amsterdam en omgeving. Geef jouw organisatie of event meer betekenis met de milieuvriendelijke schoonmaakdiensten van Boen Groen.

 

Schoonmaak met respect voor mens en natuur

Logo Boen Groen Boen Groen Boen Groen